Route
Route
Advocaat & Polis
Advocaat & Polis
uw verzekeringsmakelaar

Eén aanspreekpunt voor alle verzekeringen

Advocaat & Polis
Advocaat & Polis
uw verzekeringsmakelaar

Eén aanspreekpunt voor alle verzekeringen

Over Advocaat & Polis

Advocaat & Polis is een onderneming van Risqwise B.V. en is gespecialiseerd in de advisering omtrent de verzekeringen voor advocatenkantoren. Doordat wij alleen advocatenkantoren adviseren, weten wij precies wat er speelt en wat er nodig is om een goede en passende verzekeringsportefeuille voor onze relatie samen te stellen.

Voor de belangrijkste verzekering van ieder advocatenkantoor, de beroeps-/en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, hebben wij zelf onze eigen voorwaarden geschreven. Dit heeft geleid tot de ruimste voorwaarden in de markt gecombineerd met de scherpste premie. Doordat wij allen hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van de voorwaarden, is er enorm veel kennis over deze specifieke verzekering. Ieder jaar worden deze voorwaarden ook aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen, eisen en wensen vanuit de Nederlandse Orde van Advocaten, maar ook op basis van wensen van de advocatenkantoren zelf.

Advocaat & Polis heeft in ongeveer 5 jaar ruim 150 advocatenkantoren in de boeken, waarbij een groot deel ook totaalrelatie is. Dat wil zeggen dat alle verzekeringen van een betreffend kantoor zijn ondergebracht via Advocaat & Polis.

Wij weten als geen ander wat er speelt binnen de advocatuur en wat de behoeften zijn op het gebied van risicobeheersing en benodigde verzekeringen. Een belangrijk aandachtspunt is dat wij streven naar 1 aanspreekpunt voor alle verzekeringen van een kantoor. Dit wordt door onze relaties als efficiënt, deskundig, vertrouwd en persoonlijk ervaren.

wit
icons8-profit-100

153

Kantoren zijn er in 2021 bij Advocaat & Polis verzekerd

wit
icons8-percentage-100

25%

Is de gemiddelde korting die wij realiseren op uw verzekeringen

wit
icons8-coins-100-1

70%

Van de kantoren hebben alle verzekeringen aan ons toevertrouwd

wit
icons8-ratings-100

80 %

Van onze relaties had voorheen geen passende dekking

abstract

Contact

Advocaat & Polis

Bezoekadres
Van Nelleweg 1 (Expeditiegebouw)
3044 BZ Rotterdam

Correspondentieadres
Postbus 10145
3004 AC ROTTERDAM

t. +31 (0)10 2410307

Heeft u vragen?